menu
î—Ť
Chesterfield Combinaties / Chesterfield 1 + 2 zits

Waarom een originele Chesterfield 1 + 2 zetel?

Chesterfield meubelstukken van The Chesterfield Brand™ onderscheiden zich door de hoge kwaliteit en de lange levensduur. De zetels en fauteuils worden volledig met de hand gemaakt en genageld door vakmensen met passie voor hun ambacht. Het frame van de zetel bestaat uit massief hardhout (gelijmd en geschroefd), dat een hoge vormstevigheid garandeert en de spanning door de vaste suspensie weerstaat. De gehele buitenkant van de zetel is gemaakt van de hoogste kwaliteit leer.
 

Chesterfield combinatie met kwaliteit en modern zitcomfort

Doordat de geproduceerde Chesterfields een uitmuntende kwaliteit hebben, kunnen wij hierop ook onze unieke platinum plus 12 jaar garantie geven, welke niet elders in de markt te verkrijgen is. De enige echte originele Chesterfield van het merk The Chesterfield Brand. Uitgevoerd in 100% rundleder met los genagelde voor fronten. Voor een optimaal zitcomfort zijn de kussens voorzien van binnenvering en onder de kussens nosag vering.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Combinatiekorting

€65,90

€60,95

info
Combinatiekorting

€4.022,00

€3.962,00

info
Combinatiekorting

€4.022,00

€3.962,00

info
Combinatiekorting

€4.022,00

€3.962,00

info

De oneindige combinatie mogelijkheden met Chesterfield meubelen.

Tijdloos design, ongeëvenaard comfort en hoge kwaliteit. Dit is wat u mag verwachten bij een originele Chesterfield zetel van het merk The Chesterfield Brand. Deze originele Chesterfields zijn handgemaakt en uitgevoerd in 100% rundleer. De hoogwaardige kwaliteit van het leer komt tot uitdrukking in de gladde afwerking, waardoor deze zetel een lange levensduur heeft. U kunt deze Chesterfield in Engelse stijl oneindig combineren met klassieke en moderne interieurs, waardoor hij in elke inrichting zijn plekje verovert. Zijn onze afgebeelde combinatie mogelijkheden voor u niet voldoende, kijk dan op de website van Chesterfield.com of neem contact met ons op.
 


keyboard_arrow_up
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies