menu
î—Ť
Chesterfield Fauteuil
Filter toespassen

Chesterfield Fauteuil

Wat maakt een fauteuil Chesterfield stijl?
U kent ze wel: de fauteuils met ruitpatroon en knopen, met genagelde voorzijde. Deze fauteuils zijn te vinden in diverse hotellobby’s en in andere smaakvol ingerichte ruimtes. Vaak is een zogenaamde Chesterfield fauteuil een belangrijk onderdeel van een klassieke inrichting.


Selecteer hieronder op basis van materiaal Leer of StofWeergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
Combinatiekorting

€65,90

€60,95

info
   1  2  

Iedere Chesterfield fauteuil is uniek

Op het oog is er natuurlijk één onderscheidend element: het ruitpatroon, met op elke ruit een opvallende knoop. Door de toepassing van dit ontwerp wordt een uniek meubelstuk vervaardigd. De origine van een Chesterfield fauteuil gaat uit van leder en stoffen bekleding. De unieke uitstraling maakt ook dat deze meubels al lange tijd zo populair zijn. Ze staan voor kwaliteit en stijl, iets dat – vanzelfsprekend – veel mensen aanspreekt. Het ruitpatroon met knopen is dan ook hét kenmerk te noemen dat een fauteuil tot Chesterfield stijl maakt.

Door andere materialen en kleuren te gebruiken, wordt de stijl echter voor meer mensen toegankelijk en aantrekkelijk. Niet alleen meer in strikt klassieke inrichtingen is een Chesterfield fauteuil een aanwinst, ook in meer moderne interieurs is dit item terug te vinden. Dat maakt Chesterfield zo aantrekkelijk voor veel mensen.

Bij House of Chesterfield kunt u kiezen voor Chesterfield fauteuils uit ons vaste assortiment. Chesterfield fauteuils op maat gemaakt, andere kleur of ander model is geen probleem dit kan bij onze partner Chesterfield.com

Alle Chesterfieldfauteuils worden geleverd met een Certificaat van Echtheid en Overdraagbare Premium Garantie.
 


keyboard_arrow_up
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies