menu

Chesterfield Certificaat van Echtheid

De productietijd van deze ambachtelijk handgemaakte gemaakte Chesterfield meubelen varieert tussen de 2 tot 18 weken. Deze productietijd is afhankelijk van het type en de materialen die nodig zijn om het Chesterfield meubel te vervaardigen.

Het Originele Chesterfield Certificaat van The Chesterfield Brand onderscheidt zich van alle andere Chesterfield certificaten doordat:
  • Het originele Certificaat is gedrukt op gewaarmerkt papier.
  • Het originele Certificaat is voorzien van een lakzegel, dit lakzegel is een door middel van een stempelafdruk gemaakt welke waarborg geeft voor de echtheid van dit fysiek document.
  • Het originele Certificaat is ondertekend vanuit de fabriek.
  • Het originele Certificaat is voorzien van een uniek productie/ordernummer.
  • Het originele Certificaat nummer kan de ambachtman herleiden.
  • Het originele Certificaat is onlosmakelijk verbonden aan de garantie voorwaarden.
  • Het originele Certificaat geeft recht op de overdraagbare garantie bij verkoop.
 

Is een Certificaat van Echtheid een Waarde Papier?

Bij iedere bank of fauteuil die u bij House of Chesterfield koopt, ontvangt u een certificaat van echtheid. Dit is veel meer dan zomaar een papiertje. Het certificaat geeft u de garantie dat u een origineel Chesterfield meubel van The Chesterfield Brand™ heeft aangeschaft en dat u dus met een echt chesterfield merk te maken heeft.

Het belangrijkste kenmerk van dit certificaat is dat het per meubelstuk en vanuit het merk wordt opgemaakt. U ontvang op al onze meubelen standaard 3 jaar garantie op het leer en 12 jaar garantie op het frame. Alleen bij  "The Chesterfield Brand" zijn de garantievoorwaarden overdraagbaar en blijven hierdoor altijd geldig voor het individuele meubel, ongeacht de eigenaar.

Besluit u binnen de garantie periode een nieuwe Chesterfield te kopen? In dat geval kunt u probleemloos uw huidige meubelen verkopen aan een tweede eigenaar. Met het originele certificaat heeft hij of zij nog steeds recht op de resterende jaren garantie. Bovendien blijven de meubelen meer waardevast wanneer u het bijbehorende certificaat kunt doorgeven.

Via onderstaande kenmerken kunt u controleren of u een origineel certificaat ontvangen heeft. Het productienummer is altijd uniek. U geniet van garantie vanuit het merk en niet van een tussenhandelaar, wat uniek is in Europa.


 
keyboard_arrow_up
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies