menu

Betaalmogelijkheden


Wanneer u een bestelling heeft geplaatst via onze webshop, heeft u de keuze om te
iezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Nadat u uw product heeft gekozen en uw gegevens heeft ingevuld kunt u via één van onze online betaalmogelijkheden betalen. Indien u kiest voor een verzending onder rembours, dan zullen wij u benaderen voor het voldoen van een aanbetaling van 25% van uw aankoopbedrag. Alle prijzen op deze website zijn inclusief BTW.

Betaalmethoden

Bij het afrekenen van uw order via onze webshop, kunt u kiezen uit de volgende betaalmethoden:
 • American Express
 • Automatische incasso (SEPA)
 • Bancontact
 • Carte Bancaire
 • Cartebleue
 • Giropay
 • iDEAL
 • Maestro
 • Mastercard
 • Overschrijving (SEPA)
 • Visa
 • Rembours

Pas nadat de levering heeft plaatsgevonden, betaalt u het restantbedrag van uw order als u de betalalmethode onder Rembours heeft gekozen. Het is mogelijk om te betalen met:

Contant geld (euro’s?) Credit Card (American Express, MasterCard of Visa) iDeal (ABN Amro, ASN bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank etc.)

Wat houden alle betaalmethoden in?

American Express:

Het bedrag wordt niet direct van de rekening afgeschreven, maar later door de creditcardmaatschappij van de kaart aan u gefactureerd.

Automatische incasso (SEPA):

Bij een SEPA-incasso is het incasseren opgebouwd uit twee stukken: het mandaatproces (de machtiging aanbieden en vaststellen) en daarna het inningsproces.

Bancontact:

Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en worden direct bevestigd, de betaling kan dus niet worden teruggedraaid. Bovendien zijn betalingen via Bancontact altijd 3D-secure beveiligd.

Carte Bancaire:

Carte Bancaire is een doorgaans gebruikte betaalkaart voor online betalingen in Frankrijk. Het betalen met een Carte Bancaire is identiek aan het betalen met andere creditcards. De kaarten zijn co-branded met Visa.

Cartebleue:

Carte Bleue is een Visa branded debitcard en is de populairste betaalmethode van Frankrijk.

Giropay:

Giropay is gebaseerd op het Duitse internetbankieren en lijkt veel op het Nederlandse iDEAL. Nadat de eigen bank is geselecteerd, wordt u doorgeleid naar internetbankieren van de eigen bank. Daar staat de betaalopdracht reeds klaar. Vervolgens autoriseert u de betaling op dezelfde manier als bij intenetbankieren.

IDEAL:

U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is een directe online overboeking van uw bankrekening naar onze bankrekening.

Maestro:

Online betalen met Maestro lijkt op het betaalproces van creditcards. De klant voert zijn naam, het kaartnummer en de vervaldatum van de Maestro-kaart in. Als extra veiligheidscheck moet de koper de MasterCard SecureCode invoeren.

MasterCard:

Het bedrag wordt gereserveerd en pas afgeschreven nadat het artikel is geleverd.

Overschrijving (SEPA):

Wanneer er wordt gekozen voor overschrijving, krijgt u een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. Vervolgens kunt u direct inloggen in uw eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of kunt u ervoor kiezen om het verzoek eerst naar uw e-mailadres te sturen en het laten over te maken. Zodra de betaling is geslaagd, ontvangt u een terugkoppeling.

Rembours, contant betalen bij levering:

Indien u kiest voor een verzending onder rembours, dan zullen wij u benaderen voor het voldoen van een aanbetaling van 25% van uw aankoopbedrag.
 

keyboard_arrow_up
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.