menu
î—Ť
Chesterfield Zetel Leer / Chesterfield Zetel 2 - zits

Chesterfield 2 - zits zetel

Op zoek naar een zetel met een grootse uitstraling? Kiest u voor een Chesterfield 2 - zitszetel, dan kiest u voor de grandeur van de Britse woonstijl én voor kwaliteit en comfort. Bij House of Chesterfield heeft u de keuze uit diverse zetels, zodat er altijd een meubel te vinden is dat past bij uw persoonlijke smaak of bij uw huidige inrichting. Zoekt u een Chesterfield 2 - zitszetel, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
 

De klasse van Chesterfield

Bijna iedereen is wel bekend met de woonstijl van Chesterfield. Het gaat hier om de klassieke Engelse leren zetelstellen met het ingetrokken knooppatroon. Door het unieke ontwerp haalt u met een Chesterfield 2 - zits zetel, de ongekende stijl in huis. Naast het kenmerkende knooppatroon zijn ook de hoge armleuningen bekend en geliefd. De Engelse zetel oogt niet alleen schitterend, maar is ook nog eens erg comfortabel. Het hoogwaardige kwaliteit van de gebruikte materialen en het handwerk maken het tot een pronkstuk in elk interieur.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Combinatiekorting

€65,90

€60,95

info

Original of Vintage?

De Chesterfield-meubelen van The Chesterfield Brand™ zijn gemaakt van het beste rundleer. Deze chesterfields worden geleverd in twee verschillende leder-soorten: Namelijk de Original en de Vintage. Deze twee series verschillen van elkaar op een aantal punten. De Vintage zetels zijn handgemaakt van hetzelfde leder als de Original zetels, maar hier wordt het leder alleen bewerkt met wax. Door het leder ongelakt te laten, krijgt het zijn verouderde en vintage look. In tegenstelling tot de zetels uit de Chesterfield Original serie, hebben de Vintage zetels dus geen glanzende laag over het leer. Dat neemt niet weg dat ook de Vintage zetels beschermd zijn tegen beschadigingen.
 

Uw Chesterfield 2 - zits zetel

Door de keuze uit verschillende modellen, haalt u een zetel in huis dat perfect past bij uw smaak en huidige interieur. Ook wat betreft kleur heeft u ruime keuze. De Chesterfield Original zetels zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Bestel uw favoriete Chesterfield 2 - zits zetel nu bij House of Chesterfield!
 


keyboard_arrow_up
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies