menu
î—Ť
Chesterfield Zetel Leer / Chesterfield Zetel 5 - zits

Chesterfield 5-zitszetel

Bent u op zoek naar een origineel en officieel Chesterfield meubel? Dan bent u bij House of Chesterfield aan het juiste adres. Wij zijn de officiële verkooppartner van het merk The Chesterfield Brand. De authentieke Chesterfield meubelen brengen wij zo van de ambachtsman bij u thuis. Op die manier kan heel Nederland genieten van originele Chesterfield meubelen, die zijn voorzien van een certificaat van echtheid en overdraagbare garantie.
 

Chesterfield luxe en comfortabel

Chesterfield meubelen zijn handgemaakt van 100% runderleer. De meubelen krijgen hun kenmerkende uiterlijk door de verwerking van knopen in de leuningen. Bij het vervaardigen van de zetels wordt gebruikgemaakt van massief hout, dat een hoge vormstevigheid heeft en de zetel zijn robuuste vorm geeft. Bij House of Chesterfield kunt u terecht voor een ruime keuze aan Chesterfield 5 - zitszetels. Daarbij kunt u kiezen voor een zetel uit verschillende series. Chesterfield Original en Chesterfield Vintage zetels verschillen op een paar punten van elkaar. Het leer van de Chesterfield Vintage 5 - zitszetels wordt alleen bewerkt met wax, waardoor het een oud en gebruikt uiterlijk krijgt. Dit doet niets af aan de kwaliteit van het leer, die hetzelfde is als die van de Original zetels. Chesterfield meubelen worden gemaakt met het hoogste kwaliteit leer. Voor de kussens van de Chesterfield Vintage wordt een verenpakket gebruikt in plaats van binnenvering. Dat geeft de kussens hun mooie, retro uiterlijk.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Combinatiekorting

€65,90

€60,95

info

De juiste keuze maken

Vanwege de hoge kwaliteit van Chesterfield meubelen gaan deze jarenlang mee. Daarom is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. De zetels zijn er darom ook in verschillende kleuren. Weet u niet precies waarvoor u moet kiezen? Dan kunt u bij ons terecht voor advies. House of Chesterfield is al jaren de expert op het gebied van Chesterfield meubelen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
 


keyboard_arrow_up
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies