menu
î—Ť
Chesterfield Zetel Leer
Filter toespassen

Chesterfield Zetels in leer

De Chesterfield stijl vindt dus zijn oorsprong in Engeland. Er wordt dan ook vaak gesproken van Engelse meubelen, wanneer men Chesterfield meubelen bedoelt.

Met een Chesterfieldzetel van House of Chesterfield zorgt u voor een tijdloze blikvanger in huis. Laat decoratie hand in hand gaan met comfort en breng uw woning tot leven met een Chesterfieldzetel.


Selecteer hieronder op basis van het aantal zitplaatsen uw Chesterfield zetel.


Weergave:
  1 / 5  Bezig met laden...
Combinatiekorting

€65,90

€60,95

info
   1  2 3 4 5  

Echte Chesterfield zetels

De originele Chesterfield zetels van “The Chesterfield Brand” zijn er in alle soorten en maten. Deze meubelen kenmerken zich door de, klassieke stijl in leder. De meubelen hebben een beroemd geruit patroon dat wordt gekenmerkt door de knopen. Een zetel met knopen klinkt wellicht niet zo comfortabel, maar niets is minder waar. Een combinatie van bewerkt leder, een genagelde voorzijde en opvallende knopen zorgen voor een statement. Het zijn echte Engelse meubelstukken die opvallen in het interieur.

Bij House of Chesterfield kunt u kiezen voor Chesterfield zetels uit ons vaste assortiment. Chesterfield zetels op maat gemaakt, andere kleur of ander model is geen probleem dit kan bij onze partner Chesterfield.com

Alle Chesterfieldzetels worden geleverd met een Certificaat van Echtheid en Overdraagbare Premium Garantie.
 


keyboard_arrow_up
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies